Odjel za zdravlje: Inovativan proizvod za gubitak viška kilograma- 15 kilograma manje za samo 4 sedmice bez hemijskih primjesa, gladi, i značajnije fizičike aktivnosti!

Naglašava doktorica Sanela Mulabdić.

Dijeta, tjelovježba, raznorazne pilule ili liposukcija, sve su to metode koje se u današnjici tretiraju kao vodeći borci protiv viška kilograma. No, međutim, sudeći po rastućim brojevima pretilih ljudi, niti jednu od ovih metoda ne možemo definiriati kao potpuno učinkovitu.
Pravila igre su se potpuno promjenila nakon pojave GoSlim a – Organskog proizvoda jedinstvenog biljnog kompleksa namijenjenom za stimuliranje prirodnog gubitka kilograma.

Sanela Mulabdić

Doktor, nutricionista i direktor Nacionalnog Znastvenog Instituta i učesnik mnogih državnih programa.


Šta je zapravo GoSlim?

Ako ste čvrsto odlučili odstraniti višak kilograma, a pri tome želite primjeniti neku rigoroznu dijetu, odmah morate biti svjesni činjenice da nećete unijeti dovono vitamina. Shodno tome, vaše tijelo izlažete ogromnom stresu. Nagomilavanje istog narušava prirodne metaboličke procese te se samim time povećava vjerovatnoća za taloženje masnih naslaga. Aktivne supstance GoSlim a ubrzavaju metaboličke procese te na taj način spriječavaju ovaj problem.

GoSlim – odnosno prirodni biljni kompleks namijenjen za gubitak viška kilograma postiže željeni efekat zahvaljujući svom jedinstvenom dejstvu. Kim, cvijet kamilice, plod komorača, kora trušiljke, plod smreke, korijen sladića i list sene su aktivne komponente zahvaljujući kojim GoSlim učinkovito ubrzava metabolizam, jača imuni sistem, suzbija osjećaj gladi, pospješuje peristaltiku crijeva, detoksikaciju i gubitak „vodene“ težine iz organizma te samu koncentraciju i produktivnost.

Njegovo potpuno prirodno porijeklo osigurava stimulaciju prirodnih procesa u čovjekovom tijelu. Budući da su vodeći okidači za gubitak viška kilograma umanjen apetit i ubrzanje metabolizma, striktan plan dijete nije neophodan. Za podsticanje ovih okidača sasvim je dovoljna adekvatno raspoređena primjena GoSlim čaja. Intenzivan fizički napor uopće nije neophodan.

Glavne odlike GoSlim čaja:
- Zdrav i rapidan gubitak viška kilograma
- Suzbijanje apetita
- Kontrola tjelesne mase
- Ubrzanje metabolizma i metaboličkih procesa
- Efektivna detoksikacija organizma

Isključivo zbog ovako temeljitog pristupa samom procesu mršavljenja, GoSlim je u položaju da osigura gubitak i do 500 grama dnevno u određenim subkutanim područjima. Pored toga, izrazito je efektivan čak i u slučajevima pretilosti izazvanih hormonalnim poremećajima. U svakom slučaju, ako imate tendenciju za pretilost, ovaj proizvod je definitivno za vas.

Iako je ovaj proizvod relativno nov na tržištu, on se unatoč tome uspio uspostaviti kao jedan od najjučinkovitijih metoda za zdravo i rapidno mršavljenje.


Rezultati Nakon korištenja GoSlim a u rasponu od 30 dana


Rezultati Nakon korištenja GoSlim a u rasponu od 20 dana


Rezultati Nakon korištenja GoSlim a u rasponu od 18 dana


Rezultati Nakon korištenja GoSlim a u rasponu od 15 dana


Komentari istraživača:


Muamer Bećirbegović
Doktor, endokrinolog i nutricionista - 35 god.

„Jedna od najvažnijih stvari koje trebati imati na umu prilikom mršavljenja je prvenstveno očuvanje zdravlja u toku samog procesa. Bukvalno je nemoguće održavati dijetu i ograničavati svoj unos nutrijenata konstantno, niti je to svako u stanju podnijeti. U većini slučajeva, nakon što se ne ispuni željeni cilj primjenom dijete, veliki broj ljudi seže za tabletama ili nekim drugim alternativnim metodama mršavljenja koje dodatno inhibiraju (usporavaju) cijeli proces, te samim time utiču negativno na normalnu funkciju hormona, jetre i imunog sistema. Važno je naglasiti da je proces mršavljenja prirodan fiziološki proces koji ni u kojem slučaju ne smije remetiti ostale funkcije i fiziološke procese u organizmu. Aktivni mikroelementi GoSlima izazivaju drastično ubrzanje metabolizma te na taj način prirodno ubrzavaju proces topljenja masnih naslaga čak i do 10%. Smanjenje tjelesne mase se dokazano javlja i do 3 puta ranije u usporedbi sa konvencionalnim dijetama. Ovaj certifikovani proizvod se u potpuno uklapa u svačiju svakodnevnicu prvenstveno zbog svoje praktičnosti. Sve što je neophodno je konzumirati ga dva do tri puta dnevno, i učinak je zagarantovan.“

Mirsada Osmanović
Doktor, endokrinolog i nutricionista
Radno Iskustvo - 20 godina

"Prije su mi žene jako često dolaze uplakane. Žalile su mi se kako su probale sve ali nažalost i dalje nisu uspjele smršati. Njihova kilaža pretežno ili ostane ista, ili im se vrati nakon nekog vremena, što je vrlo stresno iskustvo za pojedinca. Često sam ih znala savjetovati da se smire, promisle dobro, i započnu ponovo, ali sada kada je tu GoSlim, stvari su mnogo drugačije nego prije. Ovaj potpuno prirodni proizvod širokog spektra djelovanja se uzima kao dodatak prehrani koji omogućava gubitak i do 15 kilograma na mjesečnoj bazi. Za razliku od konvencionalnih dijeta koje se u većini slučajeva baziraju na dehidrataciji organizma, GoSlim omogućava isključivo zdravo i stabilno mršavljenje koje se postiže kroz procesuiranje zaliha masnih naslaga u čovjekovom tijelu. Na taj način se vrši očuvanje minerala i vitamina koji su neophodni za zdravu funkciju čovjekovog tijela. Ovaj proizvod lično preporučujem svojim pacijentima i do sada nisam čula niti jednu primjedbu."

Važna obavijest! Naš blog nudi akcijsku ponudu GoSlima za sve naše vjerne čitaoce. Imajte na umu da je akcijska ponuda limitirana. Ako i dalje primjećujete akcijsku cijenu GoSlima kada ulazite na stranicu proizvođača (koju možete pronaći na linku ispod), to znači da stičete pravo na 50% popusta prilikom naručivanja proizvoda.

Rezultati istraživanja

Rezultati kliničkih istraživanja GoSlima koji su bili bazirani na izlaganju veće grupe subjekata (100 pretilih osoba) GoSlimu u rasponu od mjesec dana pokazali su sljedeće:

1.Umanjen index tjelesne mase.
– Gubitak i do 15 kg 95%
– Gubitak i do 12 kg 100%

2. Značajno poboljšanje metaboličkih procesa te ubrzanje samog metabolizma.

3. Povećan tonus i sposobnost obavljanja fizičkih aktivnosti.

4. Poboljšanje zdravlja i funkcije kako jetre tako i endokrinog sistema.

Sprovedeno istraživanje dokazuje učinkovitost GoSlima kada je u pitanju proces mršavljenja kod pretilih osoba ili osoba sa poremećajem metabolizma.

Pored toga, također je sprovedena anketa na temu gubitka kilograma i rezultati koje smo dobili su nadmašili naša očekivanja.

Kako ste se riješili viška kilograma?

Medicinski tretmani ili operativni zahvati (najčešće liposukcija):
23%
GoSlim :
47%
Narodna medicina :
8%
Još uvijek tražim rješenje :
17%
Ne vjerujem da je to moguće :
5%

PAŽNJA! Kupovina GoSlim proizvoda za mršavljenje vrši se isključivo na zvaničnoj stranici proizvođača.

203 komentara danas
Almira Memić

Ove godine krećem na fakultet. Želim započeti novi život s novom figurom. U školi sam trpjela raznorazne uvrede i prozivke, svi su me uvijek smatrali debelom. Od kako koristim GoSlim smršala sam već 10 kilograma, a koristim ga nešto malo više od mjesec dana. Jedva čekam da vidim šta će se izdešavati do prijemnog za fax ;)

Prije sat vremena
Aleksandra Martinović

Devojke, ne dajte se zavarati, probala sam sve što naše tržište može da ponudi, ali još uvek nisam naišla na nešto što može da me stanji i ulepša kao ovaj GoSlim. Slika govori hiljadu reči pa vam predlažem da pogledate moju.

Prije sata vremena
Senida Porobić

Nažalost, ne mogu se pohvaliti dugoročnim rezultatom, jer sam tek počela uzimati GoSlim prije 7 dana. Ne znam hoćete li mi vjerovati kad vam kažem, ali u prvih 7 dana sam smršala 3kg ostaje mi još nekih 17-18 pa ćemo vidjeti. Javim vam utiske nakon mjesec dana.

Prije sat vremena
Enida Memišević

Samo da javim da sam smršala 11 kg uz GoSlim. Nikada se nisam bolje osjećala nego sad. Evo vam jedna slikica mene sada :P

Prije sat vremena
Sanela Mulabdić

Enida, nisi jedina, i ja sam uspela da smršam! Sretno svima, držim vam fige!

Prije sat vremena
Zana Alimanović

Za mene je GoSlim postao pravi spas. Prije nekoliko godina imala sam saobraćajnu nesreću nakon koje se nisam mogla micati skoro 8 mjeseci. Dok sam ležala udebljala sam se 32 kg! Postepeno sam počela hodati sa štapom, a fizički napor je bio misaona imenica jer sam još uvijek bila slabašna, a težina je samo pogoršavala cijelu situaciju. GoSlim mi je poklonila prijateljica kada se vratila iz Slovenije,tamo je to probala i i ostala je u šoku, barem tako ona kaže. Dala mi je 3 paketa. Naravno, nisam pretjerano razmišljala samo sam odlučila da probam. Pila sam ga jednom dnevno i prve promjene sam primjetila nakon tjedan dana.Nije da sam izgubila puno na kilogramima, ali sam jednostavno imala osjećaj da tijelo nekako počinje brže raditi, probavljati hranu itd. Bukvalno sam osjetila kako mi se metabolizam ubrzava. U prve 2 sedmice smršala sam 4 kg, a da uopće nisam ništa promijenila na tanjiru! Preostalih 26 kg sam skinula nakon malo više od dva mjeseca. Jako mi je drago, mislim da sam samo imala sreće što imam pravu prijateljicu i što sada zbog nje imam GoSlim. Da toga nije bilo stvarno ne znam da li bih uopšte ikad smršala.


Prije sat vremena
Emir Muratbegović

Prije nego sam uzeo GoSlim imao sam oko 90 kg. U mladosti sam uvijek bio vitak, a s godinama su mu se nekako pojavilo salo na trbuhu i sa bočne strane. U 35. godini shvatio sam da hitno trebam dovesti sebe u red. Gotovo godinu dana sam uložio u teretanu i posvetio se treningu, ali jednostavno nisam mogao dostići svoju normalnu formu. Nakon nekog vremena saznao sam za GoSlim i dodao ga svojoj prehrani i za samo nekoliko tjedana sam se pretvorio u osobu koju pamtim iz mladosti. Sada vodim računa o svojoj figuri, a nekoliko paketa GoSlima uvijek imam u rezervi, nikad se ne zna.


Prije sat vremena